Activiteiten op maat in Noord Nederland?

Onze activiteitenEen vergaderdag in het vooruitzicht? Een ontspannende activiteit kan er er niet bij ontbreken, even gek doen met elkaar of juist gericht op actief en teambuilding? Wij zijn voortdurend bezig nieuwe activiteiten te bedenken wat past bij deze tijd en nog belangrijker, past bij uw dag en wensen.
De vijf Nederlandse Waddeneilanden en Borkum hebben allemaal één ding gemeen; naast ontspanning zijn ze ook uitermate geschikt voor diverse, bijzondere activiteiten. Altijd al willen weten hoe u een powerkite veilig kunt besturen, met de wind in de zeilen racen over het strand in een blokart of uw hersenen hard aan het werk zetten tijdens één van de “interactieve GPS tochten”

Mocht uw idee er toch niet tussen staan, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events