Waar kunt u ons vinden!Kijk snel op onderstaande Waddeneilanden of Stad

schiermonnikoog
Naamloos-1

Schiermonnikoog

Uw bedrijfsuitje/ personeelsuitje naar Schiermonnikoog – Met haar breedste strand van Europa het perfecte waddeneiland voor uw bedrijfsuitje. Schiermonnikoog is het kleinste Nederlandse waddeneiland, maar zeker geschikt voor grote groepen. Vanaf Lauwersoog is het eiland te bereiken met privé of veerboot in ongeveer 50 minuten. De auto blijft achter op Lauwersoog, want op het eiland hebben alleen de inwoners een auto. Er wonen bijna 950 mensen op het eiland.

Meer weten over dit uitje?

Borkum
Naamloos-1

Borkum

Een bedrijfsuitje/ personeelsuitje naar Borkum – Nét over de grens ligt het Duitse eilandje Borkum. Het leuke aan dit eiland is dat het nog vrij onontdekt is, en dus nog niet druk bezocht. In minder dan een uur met de veerboot arriveert u op het eiland, waar u met een ouderwetse stoomlocomotief naar het kleine centrum wordt gebracht. Vanaf hier zijn er mogelijkheden tot Powerkiten op het strand of een spannende interactieve gps tocht door het dorpje. Voor de lunch hoeft u niet ver te lopen.

Meer weten over dit uitje?

Ameland
Naamloos-1

Ameland

Uw bedrijfsuitje/ personeelsuitje naar Ameland – Ameland staat ook wel bekend als ‘familie eiland’, vanwege een tal aan mogelijke activiteiten voor de hele familie. Scholen, families en bedrijven bezoeken dit groene, gezellige eiland maar al te graag. Het is echter groot genoeg om ongestuurd over het strand te wandelen of één van de mooie dorpjes te bezoeken. De meeste activiteiten kunt u vinden als u bij het grootste dorp Nes het strand op gaat.

Meer weten over dit uitje?

Naamloos-1

Vlieland

Het meest afgelegen, knusse eiland Vlieland bereik je in anderhalf uur met de veerboot vanuit Harlingen. Doordat auto’s slechts beschikbaar zijn voor vaste bewoners, is het een rustgevend en stil eiland. Vlieland heeft één dorp, bijna 1115 inwoners, een leuke winkelstraat, gezellige pubs en diverse goed aangeschreven restaurants. Oh, en vergeet de Vliehors niet, een grote zandvlakte waar defensie met regelmaat oefent en waar geschoten wordt uit straaljagers.

Meer weten over dit uitje?

Naamloos-1

Terschelling

Terschelling.. Wie kent het niet? Dit culturele, levendige eiland is misschien wel één van de bekendste eiland van de waddengroep. Met ruim 4700 inwoners is Terschelling op één na het grootste waddeneiland. Ieder jaar staat in juni het eiland op zijn kop met het Oerol festival. Negen dagen lang theater, dans, kunst en muziek voor elke doelgroep. Naast dit spetterende evenement zijn ook verschillende dorpen te bezoeken. Ter voet, fiets, met de auto of met één van de bussen. Kortom, succes verzekerd!

Meer weten over dit uitje?

Naamloos-1

Texel

Texel is het grootste Nederlandse Waddeneiland. Vanaf Den Helder ben je in slechts 30 minuten op dit prachtige eiland. Het eiland heeft meerdere dorpen, die wandelend, fietsend of met de auto goed bereikbaar zijn. Daarnaast zijn er diverse activiteiten te doen, wat het verblijf op dit weidse, mooie eiland aantrekkelijk maakt.  

Meer weten over dit uitje?

Naamloos-1

Esonstad

Esonstad is een vakantiepark van Landal GreenParks aan het Lauwersmeer. Dit nagebouwd vestingstadje is opgebouwd tussen 2004 en 2007. Het stadje ligt aan de Westkant van het Lauwersmeer en staat dus via een sluis in verbinding met de Waddenzee. Toen het Lauwersmeer nog Lauwerszee heette, vertrok vanaf Esonstad de veerboot naar Schiermonnikoog.

Meer weten over dit uitje?

Naamloos-1

Lauwersoog

Lauwersoog telt slechts 150 inwoners. Het kleine vissersdorpje heeft een grote betekenis voor de veerboot naar Schiermonnikoog en de vele visafslagen. Voor een verse “Hollandse Nieuwe” of een bakje kibbeling is het zeker de moeite waard om langs dit dorp te rijden. Vergeet dan zeker niet om even de natuur van het Lauwersmeer in te gaan: het is zo bijzonder mooi dat het gebied is aangewezen als Nationaal Park.

Meer weten over dit uitje?

Naamloos-1

Oldehove

Een bedrijfsuitje of ander uitje in Oldehove! Nu actief en ontspannen bij de boer. Bij aankomst koffie/ thee met echte boeren appelgebak.

Naamloos-1

Groningen

Ze zeggen niet voor niks: “Er gaat niets boven Groningen”.

Deze bruisende stad in het Noorden heeft ontzettend veel te bieden. Gezellige winkelstraten, ontelbare kroegjes, restaurantjes en cafeetjes, en ook bij uitstek geschikt voor de diverse activiteiten die wij aanbieden.

Meer weten over dit uitje?

Naamloos-1

Uw eigen Locatie

Heeft u behoefte aan een organisatie-/ evenementenbureau, maar kunt u de juiste locatie niet op onze website vinden? neem dan contact met ons op!

Uiteraard kunnen we niet alle locaties in Noord Nederland beschrijven

Meer weten over dit uitje?