Borkum

Een bedrijfsuitje/ personeelsuitje naar Borkum – Nét over de grens ligt het Duitse eilandje Borkum. Het leuke aan dit eiland is dat het nog vrij onontdekt is, en dus nog niet druk bezocht. In minder dan een uur met de veerboot arriveert u op het eiland, waar u met een ouderwetse stoomlocomotief naar het kleine centrum wordt gebracht. Vanaf hier zijn er mogelijkheden tot Powerkiten op het strand of een spannende interactieve gps tocht door het dorpje. Voor de lunch hoeft u niet ver te lopen.


Uw Bedrijfsuitje naar Borkum

Het Duitse waddeneiland Borkum is zeer simpel te bereiken met de veerboot. We werken samen met de AG EMS Borkumlijn en deze vertrekt vanuit de Eemshaven, waar het makkelijk en ruim parkeren is. Vanaf 2018 is de Eemshaven zelfs per trein (die vanaf station Groningen vertrekt) te bereiken. Met de auto is ongeveer een half uurtje rijden. Uw bedrijfsuitje naar Borkum is onze specialiteit. Wij ontmoeten u dan ook al in de Eemshaven. Vanaf hier nemen we de zorg over en gaan met u aan boord. Vanuit Nederland zijn wij de énige die actief zijn voor groepen op Borkum. Wij nemen dan ook onze eigen activiteiten mee.

De overtocht naar Borkum

Vanaf de Eemshaven zijn er twee mogelijkheden om op Borkum te komen. De meest voor de hand liggende is met de veerboot. Deze is toegankelijk en betaalbaar. In de meeste gevallen spreken we met de groep in de vertrekhal van de veerboot (Eemshaven) af. We gaan gezamenlijk aan boord waar we koffie/ thee en een gebakje al hebben klaar staan. Hier kunnen we een briefing doen wat we deze dag gaan beleven. De overtocht naar Borkum duurt 50 minuten. Op Borkum staat een trein voor gereden, deze brengt ons tot in het dorpje zelf.

Een tweede (een wat exclusieve manier) is een overtocht met Rib boten. Dit zijn snelle zeewaardige rubberboten, die afhankelijk van de golfslag je ongeveer in 20 minuten naar de passantenhaven van Borkum varen. Vanaf hier kan er in ongeveer 30 minuten naar het dorpje gefietst worden.

Lunchen op Borkum

Borkum heeft een tal van kleine restaurantjes, cafeetjes en terrasjes. We kunnen van klein tot grote groepen laten eten. Er zijn een aantal mogelijkheden tot lunch. Tussen de middag een uitgebreid lunchbuffet wat goed verzorgt is en op de veerboot terug een simpele plate (erg basic) of op het vaste land rond 19:20u een uitgebreide Barbecue oid. Speciaal voor onze groepen kunnen we ook een uitgebreid warm en koud buffet tussen de middag aanbieden. Deze zit vol van mogelijkheden inclusief toetjes en brood. Vraag ons naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

Activiteiten op Borkum

Na de lunch is het tijd voor actie en ontspanning! Het eiland is erg individueel ingesteld en dus niet berekend op groepen. Daarom verzorgen we de activiteiten zelf. We bieden activiteiten aan op het strand of in en rondom het dorp. Het prachtige strand van Borkum leent zich perfect voor onze activiteiten

Actief op het strand

strandactiviteiten borkum

Een Workshop Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd. Alleen gebruiken wij een top merk powerkites vanuit Nederland “Peter Lynn”. Voor elke workshop nemen we verschillende soorten en grootte kites mee. We starten altijd met een uitleg over wat, welke soort doet. Daarna laten we met een demonstratie zien hoe de besturing en de veiligheid werkt. Daarna gaan jullie zelf aan de slag in kleine groepjes. Zelf stoeien en wij leren jullie binnen een uurtje hoe het werkt. Succes gegarandeerd. Voor de echte waaghalzen hebben we grotere powerkites mee.

Een Clinic Discgolf. Veel mensen kennen het frisbeeën, alleen dit heeft het parcour van golf. De clinic start altijd met hoe werp je de disc. We leggen uit en oefenen de backhand en sidearm techniek. gevolgd door de putt techniek. Op het strand staat een parcour van minimaal 6 targets uitgezet. Deze target probeer je met een professionele disc in zo weinig mogelijk worpen af te leggen

Actief in het dorp

activiteiten Borkum

Van actief tot ontspannend zijn al onze interactieve GPS tochten in en rondom het dorp. Deze spellen worden gespeeld met een (gratis) app op uw eigen smartphone. In teams kunt u strijden als rechercheurs om een moord op te lossen of vertrouw je je eigen collega’s niet meer omdat zij misschien wel de mol zijn in het spel “Ben jij de Mol?“. Een super interactief spel met tal van mogelijkheden met veel spanning en strijd. Vraag naar de mogelijkheden.

Arrangementen Borkum

We hebben voor een bedrijfsuitje of personeelsuitje naar Borkum voor u de mogelijkheid om te kiezen voor een arrangement. Dit is een volledige dag naar Borkum, waarbij uw groep door een persoonlijke begeleider wordt begeleid.


Direct reserveren / info aanvragen