Borkum

Een bedrijfsuitje/ personeelsuitje naar Borkum – Nét over de grens ligt het Duitse eilandje Borkum. Het leuke aan dit eiland is dat het nog vrij onontdekt is, en dus nog niet druk bezocht. In minder dan een uur met de veerboot arriveert u op het eiland, waar u met een ouderwetse stoomlocomotief naar het kleine centrum wordt gebracht. Vanaf hier kunt u kijken in het idyllische dorpje, struinen over de gezellige promenade met live muziek, of uitwaaien op het uitgestrekte strand.


Uw Bedrijfsuitje naar Borkum

Eens iets anders zo’n Duits waddeneiland Borkum! In samenwerking met de AG EMS Borkumlijn en de eilanders bieden wij bedrijfsuitjes en groepsuitjes naar Borkum. Borkum lijkt ver weg, maar vanaf Groningen is het net als naar Schiermonnikoog een half uur met de auto en 50 min. met de boot. Een uitje naar Borkum volledig georganiseerd en begeleid door ons. U hoeft nergens aan te denken, wij regelen het voor u. Vanuit Nederland zijn wij als enige actief met activiteiten voor groepen.

Overtocht naar Borkum

Vanaf de Eemshaven zijn er twee mogelijkheden om op Borkum te komen. De meest toegankelijke en betaalbare manier is met de veerboot. Wij ontvangen jullie in de vertrekhal van de veerboot en stappen samen met jullie aan boord. Aan boord doen we een briefing over wat er die dag allemaal gaat gebeuren.

Een andere manier voor de overtocht is met een snelle RIB (snelle rubberboot geschikt voor het ruige water). Afhankelijk van de golven en het weer staat u binnen 20 minuten op Borkum.

Lunch en diner op Borkum

Borkum heeft echt heel veel restaurantjes en hotels waar je lekker kunt eten. Wij hebben een aantal samenwerkingen op Borkum waar we met kleine en grote groepen terecht kunnen. Omdat de veerboot tijdens dinertijd terug vaart, bieden wij speciaal voor onze groepen een uitgebreid warm en koud buffet incl. drankjes voor tussen de middag aan. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een broodbuffet te nemen. Bij terugkomst op het vaste land hebben we de mogelijkheid om binnen 20 minuten een barbecue oid te houden. Vraag ons de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

Activiteiten op Borkum

Na het lunchmoment is het tijd voor actie of ontspanning. Alle activiteiten worden georganiseerd en meegenomen vanaf het vaste land. Wij verzorgen activiteiten zowel op het strand als in het dorp. Borkum heeft een prachtig groot strand waar we de volgenden activiteiten voor u kunnen verzorgen:

 • workshop powerkiten – ook wel vliegeren genoemd. Alleen wij gebruiken het A-merk Peter Lynn powerkites voor onze workshop. Voor elke workshop nemen we verschillende soorten en grootte vliegers mee. We zullen daarom altijd starten met het uitleggen van de eigenschappen van de verschillende vliegers. Na een demonstratie gaan jullie in kleine groepjes zelf aan de slag. Iedereen kan hét en gaat het leren. Voor de echte waaghalzen hebben we krachtigere powerkites mee.
 • workshop discgolf – frisbeeën maar dan spannender en actiever. We leren jullie eerst de verschillende technieken. Hoe werp je met je backhand, sidearm en hoe putt je de disc in de basket. Een super mooie (nog onbekende) sport waarbij een minmaal 6 holes parcour over het strand wordt afgelegd.

In en rondom het dorp bieden we verschillende soorten Interactieve GPS tochten aan. Een combinatie van strand en dorp activiteiten is natuurlijk ook goed mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden wat past bij uw groep.

Een dagarrangement naar Borkum:

Dit arrangement wordt volledig verzorgt en begeleid door ons. Heeft u geen idee hoe u in de Eemshaven moet komen? Wij zorgen ervoor dat u wordt opgehaald door een toeringcar. Boek nu het arrangement zoals deze hieronder beschreven staat voor:

€70,- pp

 • 09:50u – aanwezig in de eemshaven;
 • 10:00u – uw persoonlijke begeleider van Buitengewoon Events ontmoeten jullie al in de Eemshaven en neemt jullie mee aan boord;
 • 10:15u – terwijl de veerboot vertrekt houden wij een briefing over wat er allemaal gaat gebeuren deze dag. Uiteraard staat er op deze gereserveerde plek al koffie/ thee met gebak voor u klaar;
 • 11:05u – aankomst op Borkum en vertrek met een treintje richting het dorp;
 • 11:30u – aankomst in het dorpje, aanlsuitend vrije tijd om rond te kijken in bijvoorbeeld de winkelstraat of op het strand;
 • 12:30u – een uitgebreide warm & koud buffet met koffie/ thee/ jus d’orange;
 • 14:00u – workshop activiteiten op het strand;
 • 17:30u – verzamelen op het station in het dorpje voor de terugreis
 • 18:50u – terugkomst in de Eemshaven

Direct reserveren