Schiermonnikoog

Uw bedrijfsuitje/ personeelsuitje naar Schiermonnikoog – Let op! Schiermonnikoog betekend letterlijk “eiland van de grijze monniken”. Met haar breedste strand van Europa het perfecte waddeneiland voor uw bedrijfsuitje. Schiermonnikoog is het kleinste Nederlandse waddeneiland, maar zeker geschikt voor grote groepen. Vanaf Lauwersoog is het eiland te bereiken met privé of veerboot in ongeveer 50 minuten. De auto blijft achter op Lauwersoog, want op het eiland hebben alleen de inwoners een auto. Er wonen bijna 950 mensen op het eiland.


Uw Bedrijfsuitje naar Schiermonnikoog

Een groot voordeel van een uitje naar Schiermonnikoog is dat de overtocht relatief kort is. In minder dan een uur bent u al op het eiland. Wij verzorgen en begeleiden uw uitje naar dit prachtige waddeneiland. Zo kunt via ons op een eigentijdse, ontspannen manier naar het eiland middels een privé schip. Eenmaal aangekomen op Schiermonnikoog staan de fietsen al voor u klaar. U hoeft dus niet in de rij te staan wachten. Liever niet fietsen? dan zetten we iedereen toch gewoon op de bus. Er zijn tal van mogelijkheden qua lunch, picknick, diners, etc. Om de dag(en) nog meer beleving te geven bieden we verschillende soorten activiteiten (actief, informatief, maatschappelijk verantwoord, etc)

De Overtocht naar Schiermonnikoog

Vanaf Lauwersoog hebben we voor onze groepen meerdere mogelijkheden om naar Schier te varen. Deze variëren in vaartijd van 15 tot 60 minuten. Zeehonden kijken, wadlopen of op pad met een waddengids zijn allemaal mogelijk tijdens een overtocht.

  • reguliere veerboot
  • prive charter voor grote groepen
  • zeilcharter voor kleine groepen
  • snelle Rib

Lunch en diner op Schiermonnikoog

Tijdens uw dagje weg naar Schier bieden we verschillende horeca mogelijkheden aan. Zo kunt u lekker picknicken/ lunchen op het strand of in het dorp. In het dorp of strandpaviljoen hebben meerder mogelijkheden van diners of barbecues. Wanneer u met een prive charter de overtocht heeft, kunt u ook  een buffet tijdens het varen kiezen

Activiteiten op Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog bieden we verschillende soorten activiteiten aan. We maken onderscheid in dorp activiteiten of strandactiviteiten. In samenwerking met Natuurmonumenten bieden we Maatschappelijk verantwoorde uitjes aan. Kijk voor meer activiteiten op de activiteitenpagina.

Nieuw op Schier:

Een aantal kenmerken op een rijtje:

  • bedrijfsuitje of groepsuitje
  • mogelijk van 15 – 1000 personen
  • van Cultureel tot Actief
  • totaal events incl. horeca
  • altijd Persoonlijke begeleiding
  • arrangement mogelijkheden

Direct reserveren