Esonstad

Esonstad is een vakantiepark van Landal GreenParks aan het Lauwersmeer. Dit nagebouwd vestingstadje is opgebouwd tussen 2004 en 2007. Het stadje ligt aan de Westkant van het Lauwersmeer en staat dus via een sluis in verbinding met de Waddenzee. Toen het Lauwersmeer nog Lauwerszee heette, vertrok vanaf Esonstad de veerboot naar Schiermonnikoog.

In samenwerking met landal Esonstad en restaurant de waegh bieden we een volledig dagje weg voor uw evenement aan. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een ander soort uitje bij Esonstad, het kan allemaal. Wij zijn bekend in het Lauwersmeergebied en kunnen voor u de perfecte dag/ dagen organiseren en begeleiden. Erg mooi is dat u uw eigen stad kunt bouwen door een gedeelde van de stad af te sluiten, alleen voor uw groep.

“Esonstad ideaal voor uw uitje”Organisatie

Er zijn op Esonstad meerdere opties mogelijk. Zo kan er worden bijvoorbeeld in de ochtend worden uitgeleefd op de Pitch & Putt baan. Na een lekkere lunch in het restaurant de Waegh of in mooie grote tenten op het strand barst de strijd los met een 2,5 uur durende interactieve belevingsspel “het oude vestingsstadspel”. Na deze actieve dag, wordt er sfeervol afgesloten met een diner/ buffet in het stadje zelf. Dit is natuurlijk een voorbeeld, maar een tochtje op het lauwersmeer kan natuurlijk ook een mogelijkheid zijn. Informeer naar alle mogelijkheden op Esonstad.

Vanaf de Esonstad kunnen we naast het parkstadje natuurlijk perfect een uitstapje doen naar het mooie nationaal park Schiermonnikoog. De boot legt aan in het stadje, waar u kunt opstappen voor een korte tocht over het Lauwersmeer richting de sluis. Na de sluis vaart u in zo’n 60 minuten over de waddenzee naar Schiermonnikoog, voor een halve of hele dag. Alles kan, vraag snel naar onze mogelijkheden!

 


Direct reserveren / info aanvragen