Terschelling

Terschelling.. Wie kent het niet? Dit culturele, levendige eiland is misschien wel één van de bekendste eiland van de waddengroep. Met ruim 4700 inwoners is Terschelling op één na het grootste waddeneiland. Ieder jaar staat in juni het eiland op zijn kop met het Oerol festival. Negen dagen lang theater, dans, kunst en muziek voor elke doelgroep. Naast dit spetterende evenement zijn ook verschillende dorpen te bezoeken. Ter voet, fiets, met de auto of met één van de bussen. Kortom, succes verzekerd!

Uitje naar Terschelling

Als één van de grootste organisatiebureaus van de Wadden, bent u bij ons aan het juiste adres voor uw uitje naar Terschelling. Met plezier stellen wij u een eerlijke offerte voor, boeken en begeleiden wij uw uitje naar Terschelling.

Super activiteiten op Terschelling met Waddenspellen.nl

Vraag nu snel meer info over de mogelijkheden voor uw uitje, bedrijfsuitje of andere groepsuitjes naar Terschelling. Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee! Wilt u meer weten over onze Gps tochten (Interactieve Spellen) klik dan naar onze spellenpagina. Daarnaast bieden we in samenwerking met de lokale bedrijven van Terschelling volledige gevulde dagen naar wens.
 • Vervoer naar en op Terschelling
 • Lunchen of Picknicken op het strand van Terschelling
 • Spectaculaire strand activiteiten
 1. Strandzeilen/ blokarten op het strand
 2. Powerboot varen
 3. Vliegerworkshop op het strand
 4. Branding raften
 5. Wadkanoen
 6. Huifkartochten over Terschelling
 7. Interactieve GPS Spellen
 • Dinerbuffet of barbecue
 • Begeleiding tijdens uw uitje naar Terschelling

We zijn een jong, eerlijk en representatief bedrijf, die het belangrijk vinden dat uw uitje naar de wadden slaagt. Er gaat altijd begeleiding met uw uitje mee! Zo hoeft u niet te denken om de organisatie en zijn oplossingen altijd dichtbij.

 


Direct reserveren / info aanvragen