Ameland

Uw bedrijfsuitje/ personeelsuitje naar Ameland – Ameland staat ook wel bekend als ‘familie eiland’, vanwege een tal aan mogelijke activiteiten voor de hele familie. Scholen, families en bedrijven bezoeken dit groene, gezellige eiland maar al te graag. Het is echter groot genoeg om ongestuurd over het strand te wandelen of één van de mooie dorpjes te bezoeken. De meeste activiteiten kunt u vinden als u bij het grootste dorp Nes het strand op gaat.

Uw Bedrijfsuitje naar Ameland

Een Waddeneiland met meerdere dorpen en mogelijkheden, ideaal voor uw bedrijfsuitje of ander uitje naar Ameland. Vanaf de veerboot is Nes het eerste dorp wat u tegenkomt en tevens het grootste dorp op het eiland. Op dit mooie Waddeneiland bieden wij dé mogelijkheden voor een volledige dagje weg. Wij zijn altijd persoonlijk aanwezig zijn op uw uitje, zo hoeft u dus op de dag nergens meer aan te denken. Wij regelen het allemaal! Lees hieronder de opties die we bieden. Staat hét idee er nog niet tussen? Neem dan snel contact met ons op.

De Overtocht naar Ameland

Start uw bedrijfsuitje in style en laat u ophalen door een privé schip. Lekker relaxt met uw eigen groep en eigen wensen naar het eiland. De vaartijd is ongeveer 50 minuten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon op de vaste tijden met de veerboot. Wilt u spectaculair? klim dan aan boord van een RIB. Deze snelle rubberboten scheren met ongeveer met 80 km/u over het Wad. De vaartijd van deze boten is ongeveer 15 minuten.

Lunch en diner op Ameland

Op Ameland hebben we meerdere mogelijkheden qua lunch of diner. Zo kunt u bij ons in een relaxt en ongedwongen manier lunchen of barbecueën op het strand. Gaat u voor meer klasse dan schuift u lekker aan in één van de sfeervolle restaurants in Nes, Burum of Hollum. Om meer quality itme op het eiland te hebben, kunt u ook tijdens de terugvaart dineren aan boord van een privé schip. Heeft u nog geen idee wat past bij uw groep? Wij denken graag met u mee.

Activiteiten op Ameland

Wanneer u o phet eiland bent “moet” u toch eigenlijk wel op het strand zijn geweest. Waarom dan niet met een van onze activiteiten. Gaat u voor actief en spektakel, dan kiest u waarschijnlijk voor het strandzeilen/ blokarten of powerkiten. Alles op outdoor bieden we aan op het mooie strand. Wilt u meer actie in bijvoorbeeld Nes? dan kunt u zich helemaal uitleven tijdens één van onze interactieve GPS tochten. Deze belevings spellen zijn zo actief als u zelf wilt. Uiteraard zit hier altijd een competitie strijd in. Kijk snel op onze activiteiten pagina voor alle mogelijkheden of vraag ons om advies

Een aantal kenmerken op een rijtje:

  • bedrijfsuitje of groepsuitje
  • mogelijk van 15 – 1000 personen
  • van Cultureel tot Actief
  • totaal events incl. horeca
  • altijd Persoonlijke begeleiding
  • arrangement mogelijkheden

Direct reserveren / info aanvragen