Vlieland

Het meest afgelegen, knusse eiland Vlieland bereik je in anderhalf uur met de veerboot vanuit Harlingen. Doordat auto’s slechts beschikbaar zijn voor vaste bewoners, is het een rustgevend en stil eiland. Vlieland heeft één dorp, bijna 1115 inwoners, een leuke winkelstraat, gezellige pubs en diverse goed aangeschreven restaurants. Oh, en vergeet de Vliehors niet, een grote zandvlakte waar defensie met regelmaat oefent en waar geschoten wordt uit straaljagers.

Uitje naar Vlieland

Erg populair is het waddeneiland Vlieland als het gaat om een bedrijfsuitje, schoolreisje, vriendenuitje of ander soort uitje. Met uw uitje naar Vlieland, maakt u er iets speciaals van. Wij organiseren, plannen en begeleiden uw uitje naar Vlieland in samenwerking met verschillende ondernemers van Vlieland. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Het eiland heeft verschillende hoogtes met uitkijk over heel Vlieland, Wad en Noordzee.

Er zijn verschillende mogelijkheheden om uw uitje naar Vlieland te laten slagen. Een dagje Vlieland kan met de veerboot, charter of zeilschip. Gaat u met een charter of zeilschip, kunt u vertrekken wanneer u wilt. Deze schepen zetten u af in de jachthaven, wat een klein stukje lopen is naar het dorpje (West-Vlieland).

 

Activiteiten op Vlieland

Naast alle mogelijkheden van eten en drinken, zijn er verschillende activiteiten op Vlieland te volgen. Op het mooie langgestrekte strand zijn verschillende strandactiviteiten als: Boogschieten, Powerkiten, Bootcamp, etc te doen. Wilt u meer van het eiland/ dorp zien is een interactief spel (GPS tocht) erg leuk, spannend, hilarisch en competitief. Bekijk hier alle moderne Gps tochten die er te boeken zijn op Vlieland. In overleg wordt er zo’n interactief spel naar wens voor u gemaakt.

Buitengewoon Events is hét organisatiebureau van Vlieland, dus vraag snel naar de mogelijkheden voor uw uitje naar dit prachtige Waddeneiland

 


Direct reserveren / info aanvragen