BUITENGEWOON EVENTS

Dé aanbieder van uitjes in Noord nederland

IS HET AAN U DE TAAK OM EEN UNIEK, ORIGINEEL EN VOORAL SFEERVOL UITJE TE VERZINNEN VOOR UW BEDRIJF, FAMILIE OF VRIENDENGROEP, EN WILT U DAT HIER NOG LANG OVER NAGEPRAAT WORDT?

Eén ding is gegarandeerd; iedereen keert terug met een lach op het gezicht

Buitengewoon Events kan u helpen om hier invulling aan te geven. Met ruim tien jaar ervaring kan het organisatie- en evenementenbureau het dagje uit aanpassen op de groep. Grote of kleine groepen, jong en oud, alles kan worden afgestemd op uw wensen.

Met al meer dan 10 jaar ervaring is Buitengewoon Events een bekend gezicht op Schiermonnikoog en de rest van de Wadden. Graag willen we onze klanten net zo enthousiast maken over deze omgeving en activtiteiten als wij.

Wie is het creatieve brein achter deze organisatie?

CHRIS VAN REEKEN

ZIJN PASPOORT

GEDREVEN | INNOVATIEF | SOCIAAL | ERVAREN | KENNIS VAN TEAMVERBANDEN

Gestart met alleen activiteiten op het strand van Schiermonnikoog, bleek er toch ook meer hulp nodig te zijn binnen het organiseren van de events. Zo is Buitengewoon Events in 2006 ontstaan  en sinds die tijd vele groepen mogen ondersteunen en ontzorgen. Van kleine groepen van 15 personen tot grote groepen rond de 750 personen, bedrijven, families en schoolgemeenschappen.

Drijfveer: Zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de bijzondere locatie in het Waddengebied en daarbij bedrijven en famillies een unieke dag(en) te bezorgen.
Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events