Special Diners

Hongerig van de activiteiten en toe aan een heerlijke, verrassende maaltijd? Schuif aan bij Special Diners; een compleet, georganiseerd diner met heerlijke gerechten. Laat u verrassen! Onze special diners zijn een activiteit op zich. Niet standaard iets gaan eten, maar dineren op een special manier. Deze diners worden in een speciale afgesloten ruimte gehouden en worden altijd begeleid door een dinermaster. Ben jij wel een beetje klaar met de standaard buffetten, waarbij altijd dezelfde collega’s, vrienden, etc bij elkaar gaan zitten? Boek dan nu een special diner en beleef dineren op een special manier!


Diner at Night

 

Wel eens gegeten in het donker, waarbij u werd geserveerd door obers met nachtkijkers op? Waar staan de aardappeltjes? Misschien toch even vragen, maar aan wie?

 

Een diner in totale donkerte. Je ziet geen hand voor ogen. Via een sluis waar je kan wennen aan de donker wordt je door de bediening naar je plek geloodst. De bediening loopt met een nachtkijker op en ziet dus wel alles. De dinermaster zal het diner begeleiden naar wens van de klant. Een special ervaring om je diner in totale duisternis te nuttigen.


Scary Diner

Eén zaal, één kaarsje, er wordt een spannend verhaal verteld. Durft u aan tafel te gaan of bent u een angsthaas?

 

Tijdens dit diner of buffet wordt er een verhaal verteld door een verteller. Voor de special effects wordt dit verhaal wel heel echt en spannend! De ruimte is alleen verlicht met een paar kaarsjes, dus goed zicht is er niet. Komt er nu écht rook onder de tafels vandaan? Ik voel werkelijk druppels regen! Spinnen vanuit het plafond? Succes met eten!


De special diners zijn te boeken in:
Lauwersoog

Direct reserveren / info aanvragen