Blokarten Schiermonnikoog

Blokarten/ strandzeilen

Je zoekt naar Blokarten Schiermonnikoog! Dan zit je hier helemaal goed. Wij verzorgen strandactiviteiten, waaronder Blokarten voor de dagtoeristen, vakantiegangers en groepen. Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, is één van de meest spectaculaire vorm van zeilen. Een blokart is een soort ‘buggy’ op drie wielen. Doordat je dicht bij de grond zit, wordt het gewicht goed verdeeld en val je niet direct om wanneer er wind in de zeilen komt.

Blokarten op het Noordelijkste strand van Nederland “het Nationaal park Schiermonnikoog“. Eerst krijg je een uitleg over hoe je met een blokart bochten kunt draaien, kunt keren, trimmen en de snelheid kunt opvoeren. Als je dit onder de knie hebt, kun je tot 60 km/uur over het strand racen!

Direct reserveren van het blokarten op schiermonnikoogDirect reserveren voor het Blokarten kan ook via What’s App

 

Het Blokarten Schiermonnikoog is voor voor jong en oud geschikt. Maar als de wind toeneemt, is het voor de lichtste mensen een uitdaging om niet om te waaien. Bij weinig wind kunnen ook kleinere kinderen zelfstandig rijden. Bij meer wind kun je gebruik maken van onze Blokarts met een Shadowseat, waardoor kleine passagiers ook meegenomen kunnen worden. Ook hebben we speciaal voor kinderen kleinere zeilen, zodat ze toch veilig kunnen rijden als het wat meer waait.

Blokarten op Schiermonnikoog

Combinatie Blokarten met andere activiteiten

Naast het Blokarten op Schiermonnikoog hebben we meerdere activiteiten zowel op het strand als elders op het eiland. Kom je met een (grote) groep, dan kan je er voor kiezen om het Blokarten te combineren met andere activiteiten. Bijvoorbeeld Powerkiten, Expeditie Schier, Interactieve spellen, Zeevissen, etc. Kijk hiervoor op onze aanbod strand activiteiten

Strandpaviljoen Schier

We hebben een eigen locatie op strand waarbij we u graag ontvangen. De locatie kunt u vinden door aan het einde van de Badweg, op het strand direct rechtsaf te slaan. Na 400mtr bent u gearriveerd.

FAQ

Direct reserveren kan via what’s app. Klik op de volgende link, je bericht start direct met “Hi Chris, ik heb een vraag”. Hierin kan je aangeven met hoeveel personen, wanneer en hoe je wilt Blokarten.

Het blokarten is altijd onder begeleiding van een ervaren instructeur. Deze zal altijd een uitleg geven hoe u de blokart zal moeten gebruiken. Daarnaast leggen we de veiligheidsregels uit. Dit is voor uw en andere veiligheid. Alle blokarts hebben een veiligheidsriem.

Bent u bezorgt of het zwaar is? Dit valt wel mee hoor. Het hangt natuurlijk wel van de winkracht af, maar hier passen we de zeilen op aan. Qua fun en uitdaging gaat u hier vol op van genieten

  • Individueel (dagtoerisme & vakantiegasten)
  • Groepen

Het Blokarten gaat gewoon door bij 3 – 6 Bft, 6 – 26 knopen. Als het harder waait, kan het gevaarlijk worden. We zullen altijd in overleg met u gaan, wat we gaan doen. Waait het zachter, dan komt u waarschijnlijk met het grootste zeil niet vooruit. Regen is geen beperking voor het Blokarten

In totaal hebben we 13 Blokarts van hoge kwaliteit. Dit houdt in dat we de Blokarts goed onderhouden in lagers en banden. We bouwen eigen blokarts, maar dan steviger. We hebben enkele en dubbele Blokarts. Deze zijn allemaal voorzien van veiligheidsriemen.

Load More


Direct reserveren / info aanvragen