Expeditie Schier

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit dé kans! Net zoals bij het gelijknamige, populaire televisieprogramma wordt ook bij onze Expeditie Schier in teams gestreden voor de overwinning. Hindernisbanen, immuniteitsproeven en natuurlijk een finaleproef. Een avontuurlijke, uitdagende activiteit voor de echte strijders! 

Actief met Expeditie Schier

Om te overleven moeten de groepen verschillende proeven uitvoeren. Wij gaan een stapje verder, namelijk overleven en winnen! Je kan deze expeditie winnen door als team samen te werken aan verschillende proeven. Onze expeditie’s vinden altijd plaats in een combinatie van water, strand en terrein (bos, veld, stadje, etc).

Na het samenstellen van je groep, maak je een overwinners strategie! Hiermee trek je ten strijde. In teams van 6 a 7 personen en strijd je tegen de andere teams. Je weet pas waar je naar toe moet, als je de proef goed hebt uitgevoerd. De hele expeditie draait om zo veel mogelijk proeven winnen en de hele expeditie in een zo snel mogelijke tijd afleggen.

Expeditie Vuur

Vuur is een eerste levensbehoefte. Zorg tijdens de Expeditie Schier dat je vuurtje aan blijft

Expeditie Waterproef

Water is van levensbelang, dus maak jullie borst maar nat tijdens de waterproef

Expeditie Vlot proef

Om te kunnen overleven kunnen we tijdens onze Expeditie Schier een boot proef inzetten

Locaties


Direct reserveren / info aanvragen