Workshop powerkiten/ vliegeren

Bijna iedereen heeft wel eens gevliegerd tijdens een dagje op het strand. Voor wat meer actie, bieden wij de activiteit powerkiten aan. Powerkiten lijkt op vliegeren, alleen zit er een besturingssysteem op zodat u meer de controle houdt over waar de vlieger heen gaat. Deze activiteit is geschikt voor zowel jonge avonturiers als voor de oudere waaghalzen. Powerkiten is meer dan alleen een uitje en een vlieger, het is een uitje met beleving.

Om u te laten kennismaken met de kitesport, hebben wij een groot assortiment kites van Peter Lynn in ons bezit. Met een voor u geschikte kite leert u alles over hoe u de kite kunt besturen en waar u de power van de kite kunt vinden. Tijd voor meer actie? Met de krachtige matrassen kunt u ervaren want de wind écht doet met de kite! Durft u het aan?

Het Powerkiten bieden we op verschillende locaties op de Waddeneilanden en het vaste land aan. Daarnaast kunt u altijd overleggen naar de mogelijkheden van een eigen locatie elders. Uiteraard kunnen we het powerkiten combineren met een andere activiteit.


Direct reserveren / info aanvragen