ameland

het familie eiland

Uw bedrijfsuitje/ personeelsuitje naar Ameland – Ameland staat ook wel bekend als ‘familie eiland’, vanwege een tal aan mogelijke activiteiten voor de hele familie. Scholen, families en bedrijven bezoeken dit groene, gezellige eiland maar al te graag. Het is echter groot genoeg om ongestoord over het strand te wandelen of één van de mooie dorpjes te bezoeken. De meeste activiteiten kunt u vinden als u bij het grootste dorp Nes het strand op gaat.

uw familie uitje naar
ameland

DICHTBIJ EN TOCH EVEN HELEMAAL WEG

Een Waddeneiland met meerdere dorpen en mogelijkheden, ideaal voor uw bedrijfsuitje of ander uitje naar Ameland. Vanaf de veerboot is Nes het eerste dorp wat u tegenkomt en tevens het grootste dorp op het eiland. Op dit mooie Waddeneiland bieden wij dé mogelijkheden voor een volledige dagje weg. Wij zijn altijd persoonlijk aanwezig op uw uitje, zo hoeft u dus op de dag nergens meer aan te denken. Wij regelen het allemaal! Lees hieronder de opties die we bieden. Staat hét idee er nog niet tussen? Neem dan snel contact met ons op.

de overtocht

Start uw bedrijfsuitje in style en laat u ophalen door een privé schip. Lekker relaxt met uw eigen groep en eigen wensen naar het eiland. De vaartijd is ongeveer 50 minuten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon op de vaste tijden met de veerboot. Wilt u spectaculair? klim dan aan boord van een RIB. Deze snelle rubberboten scheren met ongeveer met 80 km/u over het Wad. De vaartijd van deze boten is ongeveer 15 minuten.

lunch en diner

Wanneer u op het eiland bent “moet” u toch eigenlijk wel op het strand zijn geweest. Waarom dan niet met een van onze activiteiten. Gaat u voor actief en spektakel, dan kiest u waarschijnlijk voor het strandzeilen/ blokarten of powerkiten. Alles op outdoor bieden we aan op het mooie strand. Wilt u meer actie in bijvoorbeeld Nes? dan kunt u zich helemaal uitleven tijdens één van onze interactieve GPS tochten. Deze belevings spellen zijn zo actief als u zelf wilt. Uiteraard zit hier altijd een competitie strijd in. Kijk snel op onze activiteiten pagina voor alle mogelijkheden of vraag ons om advies

zoveel mogelijkheden, zoveel ideeën

Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het is om een dag uit voor je team, bedrijf of famillie te organiseren. Want welke activiteiten zouden passen, dat iedereen een leuke dag heeft? Waar kunnen we lekker eten? En ga zo maar door. 

Geen probleem! Sinds 2006 zijn er al veel groepen jullie voor gegaan, dus er zit echt ook wat voor jullie tussen.

 

Neem contact met ons op om jullie idee te creëren! 

 

uitdaging of ontspanning?

welke activiteit past bij jullie?

powerkiten-vliegeren

Powerkiten

disc golf

strand expeditie Schiermonnikoog

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events