Blokarten/ strandzeilen Schiermonnikoog

Kan jij de kracht
van de wind
aan?

van klein tot groot,
van jong tot oud, in weer en wind

blokarten Schiermonnikoog

blokarten

Blokarten op Schiermonnikoog

Je zoekt naar Blokarten Schiermonnikoog! Dan zit je hier helemaal goed. Wij verzorgen strandactiviteiten, waaronder Blokarten voor de dagtoeristen, vakantiegangers en groepen. Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, is één van de meest spectaculaire vormen van zeilen. Een blokart is een soort ‘buggy’ op drie wielen. Doordat je dicht bij de grond zit, wordt het gewicht goed verdeeld en val je niet direct om wanneer er wind in de zeilen komt.

Blokarten op het Noordelijkste strand van Nederland “het Nationaal park Schiermonnikoog”. Eerst krijg je uitleg over hoe je met een blokart bocht maakt, kunt keren, trimmen en de snelheid kunt opvoeren. Als je dit onder de knie hebt, kun je tot 60 km/uur over het strand racen! En we leren je natuurlijk ook hoe je kunt remmen.

Het Blokarten Schiermonnikoog is voor jong en oud geschikt. En als de wind toeneemt, is het voor de lichtste mensen een uitdaging om niet om te waaien. We hebben daarom verschillende maten zeilen, waardoor er voor elke windsnelheid en voor iedereen het leuk blijft om te gaan blokarten. Bij weinig wind kunnen ook kleinere kinderen zelfstandig rijden. Staat er meer wind? Dan zijn er Blokarts met een Shadowseat, waardoor kleine passagiers ook meegenomen kunnen worden. 

COMBINATIE BLOKARTEN MET ANDERE ACTIVITEITEN

Naast het Blokarten op Schiermonnikoog hebben we meerdere activiteiten zowel op het strand als elders op het eiland. Kom je met een (grote) groep, dan kun je er voor kiezen om het Blokarten te combineren met andere activiteiten. Bijvoorbeeld PowerkitenExpeditie SchierInteractieve speurtochten, Zeevissen, etcetera. Kijk hiervoor op onze aanbod strand activiteiten

STRANDPAVILJOEN SCHIER

We hebben een eigen locatie, onder de naam ‘By Chris op Schier’ op het strand waar we u graag ontvangen. De locatie kunt u vinden door aan het einde van de Badweg op het strand direct rechtsaf te slaan. Na 400 meter vindt u ons en zijn te herkennen aan de vele gekleurde vlaggen en ‘by Chris op Schier‘ vlaggen.

direct te reserveren via what's app

contact

volg onze verhalen

uitdaging of ontspanning?

Welke activiteiten kiezen jullie nog meer?

powerkiten-vliegeren

Powerkiten

disc golf

strand expeditie Schiermonnikoog

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events