Borkum

naar het buitenland

Een bedrijfsuitje/ personeelsuitje naar Borkum – Nét over de grens ligt het Duitse eilandje Borkum. Het leuke aan dit eiland is dat het nog vrij onontdekt is, en dus nog niet druk bezocht. In minder dan een uur met de veerboot arriveert u op het eiland, waar u met een ouderwetse stoomlocomotief naar het kleine centrum wordt gebracht. Vanaf hier zijn er mogelijkheden tot Powerkiten op het strand of een spannende interactieve gps tocht door het dorpje. Voor de lunch hoeft u niet ver te lopen.

Borkum

uw familie uitje naar
borkum

De grens over!

Het Duitse waddeneiland Borkum is zeer simpel te bereiken met de veerboot. We werken samen met de AG EMS Borkumlijn en deze vertrekt vanuit de Eemshaven, waar het makkelijk en ruim parkeren is. Vanaf 2018 is de Eemshaven zelfs per trein (die vanaf station Groningen vertrekt) te bereiken. Met de auto is ongeveer een half uurtje rijden. Uw bedrijfsuitje naar Borkum is onze specialiteit. Wij ontmoeten u dan ook al in de Eemshaven. Vanaf hier nemen we de zorg over en gaan met u aan boord. Vanuit Nederland zijn wij de énige die actief zijn voor groepen op Borkum. Wij nemen dan ook onze eigen activiteiten mee.

de overtocht

Vanaf de Eemshaven zijn er twee mogelijkheden om op Borkum te komen. De meest voor de hand liggende is met de veerboot. Deze is toegankelijk en betaalbaar. In de meeste gevallen spreken we met de groep in de vertrekhal van de veerboot (Eemshaven) af. We gaan gezamenlijk aan boord waar we koffie/ thee en een gebakje al hebben klaar staan. Hier kunnen we een briefing doen wat we deze dag gaan beleven. De overtocht naar Borkum duurt 50 minuten. Op Borkum staat een trein voor gereden, deze brengt ons tot in het dorpje zelf.

Een tweede (een wat exclusieve manier) is een overtocht met Rib boten. Dit zijn snelle zeewaardige rubberboten, die afhankelijk van de golfslag je ongeveer in 20 minuten naar de passantenhaven van Borkum varen. Vanaf hier kan er in ongeveer 30 minuten naar het dorpje gefietst worden.

lunch en diner

Borkum heeft een tal van kleine restaurantjes, cafeetjes en terrasjes. Voor kleine en grote groepen weten wij de juiste plek te vinden voor een heerlijke maaltijd en leuke sfeer. Er zijn verscheidende mogelijkheden. Bijvoorbeeld tussen de middag een uitgebreid lunchbuffet wat goed verzorgt is en op de veerboot terug een eenvoudige plate of op het vaste land bij aankomst een uitgebreide Barbecue. Speciaal voor onze groepen kunnen we ook een uitgebreid warm en koud buffet tussen de middag aanbieden. Deze zit vol van mogelijkheden inclusief toetjes en brood. Vraag ons naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

 

zoveel mogelijkheden, zoveel ideeen

Is het handig om wel of geen fietsen te huren op Borkum? Waar kunnen we lekker eten met onze groep? En het diner dan, is daar nog wel tijd voor voordat we de boot terugnemen? En wat kunnen we doen op Borkum?

Deze vragen begrijpen we heel goed! We hebben een goed netwerk met Borkum en kunnen ze allemaal beantwoorden voor jullie, zodat het uitje naar Borkum de perfecte dag uit wordt!

 

Neem contact op om jullie idee te creëren! 

uitdaging of ontspanning?

welke activiteit past bij jullie?

powerkiten-vliegeren

Powerkiten

disc golf

strand expeditie Schiermonnikoog

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events