eigen locatie

naast de deur en toch even wat anders

Waarom altijd in de auto / trein of bus om een leuk dagje uit te kunnen ervaren. Wij bieden u de mogelijkheid om lopend of lekker op de fiets naar uw dagje uit te komen

In overleg met u kunnen we een totale dag uit bij u in de buurt verzorgen. Maakt u zelf de lunch of laten we het lekker bezorgen? Gaan we na de activiteit lekker in eigen tuin barbecueën? Of kiezen we voor een diner bij het restaurant om de hoek? 
Allemaal vragen die wij al heel vaak hebben gehoord en waarbij wij u mee kunnen helpen, zodat jullie perfecte dag ontstaat!

niet er op uit, maar gewoon bij u in de buurt

Even niet reizen, maar toch uit!

Erg mooi om op elke locatie te doen zijn onze nieuwe interactieve speurtochten. De pijlen op de grond hebben we verstopt in uw smartphone. In kleine teams totale actie en spanning, rennend door de stad of uw dorp.
Of wilt u liever een soort van Expeditie Robinsons in uw achtertuin? Op een groter veld in de buurt kunnen we ook gaan powerkiten / vliegeren. Of in de buurt kunnen we ook een parcours voor het disc golf uitzetten. 

Zo ziet u, mogelijkheden genoeg om even helemaal weg te zijn en toch thuis!

mogelijkheden

Hoe aangenaam is het om de deur uit te stappen met elkaar en de eigen omgeving te gaan ontdekken! Wij kijken graag met jullie mee naar de beste mogelijkheden bij u in de buurt.

 

Toch liever iets verder weg? Geen probleem, wij regelen het vervoer er naar toe.

 

uitdaging of ontspanning?

welke activiteit past bij jullie?

powerkiten-vliegeren

Powerkiten

disc golf

strand expeditie Schiermonnikoog

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events