esonstad

aan wal en wad

Esonstad is een vakantiepark van Landal GreenParks aan het Lauwersmeer. Dit nagebouwd vestingstadje is opgebouwd tussen 2004 en 2007. Het stadje ligt aan de Westkant van het Lauwersmeer en staat dus via een sluis in verbinding met de Waddenzee. Toen het Lauwersmeer nog Lauwerszee heette, vertrok vanaf Esonstad de veerboot naar Schiermonnikoog.

uw bedrijfsuitje naar
esonstad

Aan wal en wad

In samenwerking met landal Esonstad en restaurant de waegh bieden we een volledig dagje weg voor uw evenement aan. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een ander soort uitje bij Esonstad, het kan allemaal. Wij zijn bekend in het Lauwersmeergebied en kunnen voor u de perfecte dag/ dagen organiseren en begeleiden. Erg mooi is dat u uw eigen stad kunt bouwen door een gedeelde van de stad af te sluiten, alleen voor uw groep.

mogelijkheden

Er zijn op Esonstad meerdere opties mogelijk. Zo kan er bijvoorbeeld in de ochtend worden uitgeleefd op de Pitch & Putt baan. Na een lekkere lunch in het restaurant de Waegh of in mooie grote tenten op het strand, barst gedurende 2,5 uur de strijd los met het interactieve belevingsspel “het Oude Vestingsstadspel”. Na deze actieve dag, wordt er sfeervol afgesloten met een diner/ buffet in het stadje zelf. Dit is natuurlijk een voorbeeld, maar een tochtje op het Lauwersmeer kan natuurlijk ook een mogelijkheid zijn. Informeer naar alle mogelijkheden op Esonstad.

lunch en diner

Vanaf de Esonstad kunnen we naast het parkstadje natuurlijk perfect een uitstapje doen naar het mooie nationaal park Schiermonnikoog. De boot legt aan in het stadje, waar u kunt opstappen voor een korte tocht over het Lauwersmeer richting de sluis. Na de sluis vaart u in zo’n 60 minuten over de waddenzee naar Schiermonnikoog, voor een halve of hele dag. Alles kan, vraag snel naar onze mogelijkheden!

zoveel mogelijkheden, zoveel ideeen

 

Wij begrijpen als geen ander hoe lastig het is om een dag uit voor je team, bedrijf of famillie te organiseren. Want welke activiteiten zouden passen, dat iedereen een leuke dag heeft? Waar kunnen we lekker eten? En ga zo maar door. 

Geen probleem! Sinds 2006 zijn er al vele groepen jullie voorgegaan, dus er zit ook zeker iets jullie tussen.

 

 

 

 

Neem contact met ons op om jullie idee te creëren! 

 

uitdaging of ontspanning?

welke activiteit past bij jullie?

powerkiten-vliegeren

Powerkiten

disc golf

strand expeditie Schiermonnikoog

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events