groningen

actief in de stad

Uw uitje gewoon in de stad Groningen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een familie uitje, we gebruiken het mooie  Groningen als authentiek decor. Deze studentenstad bestaat uit sfeervolle restaurantjes, winkels, grachten, oude panden, etc. Met leuke activiteiten, lekker eten en drinken verzekeren we een super mooie dag voor uw uitje in Groningen.

uw bedrijfsuitje in Groningen

uitjes in De bruisende stad Groningen

De stad Groningen geeft alle mogelijkheden voor een geweldig uitje. Denk hierbij verschillende activiteiten zoals een GPS Game en lekker eten en drinken. We werken met verschillende restaurants samen, om zo een uitje te verzorgen naar uw wensen.

 

Mogelijkheden

Wat kunnen wij voor uw bedrijf of groep betekenen in de stad of omgeving van Groningen.

  • Busvervoer van thuislocatie naar de Stad Groningen
  • Overnachting in een hotel, ook voor 1 nacht
  • Alle vormen van eten en drinken
  • Verschillende actieve of mindere actieve activiteiten
  • Volledige of deels begeleiding  groepen door iemand van ons bureau.

lunch en diner

Tijdens een uitje In Groningen is lekker lunchen en dineren een belangrijk onderdeel. Lekker picknicken of een lunchpakket voor onderweg. Barbecuen of een heerlijk buffet

 

zoveel mogelijkheden, zoveel ideeën

We krijgen heel veel verschillende vragen over een uitje in Groningen. Wij helpen graag en denken met jullie mee voor de perfecte dag uit of misschien alleen even een leuke activiteit nast de deur. 

Neem contact op om jullie idee te creëren! 

uitdaging of ontspanning?

welke activiteit past bij jullie?

powerkiten-vliegeren

Powerkiten

disc golf

strand expeditie Schiermonnikoog

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events