Wie ontcijfert het mysterie?

een spannende strijd, met een hoge fun factor

interactieve-expeditie

Speurtocht

Interactieve speurtocht

De leukste speurtochten, alleen hebben we de krijtpijlen op de stoep verstopt in jouw smartphone. Een hele nieuwe manier van speuren…

Doel: Alle speurtochten hebben een doel waar naar toe gewerkt moet worden. Dit kan zijn “het als 1e vinden van de geheime eindlocatie” of stap in de huid van een rechercheur en “vind als 1e de dader” in een geheime murdercase.

Beleving: De speurtochten hebben allemaal een beleving wat je kan zien als een trechter. Bovenin de trechter speur je met je team naar zoveel mogelijk spots op de interactieve kaart op je smartphone. Met het vinden van deze spots kom je steeds verder onder in de trechter terecht en dus bij het einddoel.

Het vinden van een spot kan virtueel, maar kan ook het vinden van een lastige speurfoto zijn. Op deze plekken wordt je samen met je team uitgedaagd om opdrachten uit voeren of op te lossen.

Interactieve Map: Op de interactieve kaart zie je jezelf als team lopen, speurend naar de spots die op dat moment zichtbaar zijn. Net als je denkt bijna alle spots te hebben gehad, verschijnen er meerdere locaties spots op je kaart. Afhankelijk van het doel van je speurtocht, worden de spots geactiveerd of zijn er spots die je moet pakken.

Op je interactieve kaart zie je ook het aantal bereikte punten staan. Vals spelen is ingecalculeerd, dus je mag alles gebruiken en doen om je einddoel als eerste te bereiken.

Berichten box: Tijdens de speurtocht sta je in contact met je speurmaster. Hij of zij zal je berichten/ aanwijzingen/ opdrachten sturen. Deze kan/ moet je beantwoorden om verder te komen. Ook kun je hier punten mee verdienen. Dit kunnen ook opdrachten zijn met een tijdslot.

contact

volg onze verhalen

uitdaging of ontspanning?

Welke activiteiten kiezen jullie nog meer?

Wadlopen

Suppen

Speurtocht

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events