ben jij de avonturier?

uitdagend voor de échte strijders!

Expeditie Schier

expeditie

voor de avonturier

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit dé kans! Net zoals bij het gelijknamige, populaire televisieprogramma wordt ook bij onze Expeditie Schier in teams gestreden voor de overwinning. Hindernisbanen, immuniteitsproeven en natuurlijk een finale proef. Een avontuurlijke, uitdagende activiteit voor de echte strijders! 

Actief met Expeditie Schier

Om te overleven moeten de groepen verschillende proeven uitvoeren. Wij gaan een stapje verder, namelijk overleven en winnen! Je kan deze expeditie winnen door als team samen te werken aan verschillende proeven. Onze expedities vinden altijd plaats in een combinatie van water, strand en terrein. (bos, veld, stad of dorp)

Na het samenstellen van je groep, maak je een overwinnaars strategie. Hiermee trek je ten strijde. In teams van 6 à 7 personen strijd je tegen de andere teams. Je weet pas waar je naar toe moet, als je de proef goed hebt uitgevoerd. De hele expeditie draait om zo veel mogelijk proeven te winnen en de hele expeditie in een zo snel mogelijke tijd af te leggen.

 

15 – 150 pers

16+

180 min 

 

Expeditie Vuur

Vuur is een eerste levensbehoefte. Zorg tijdens de Expeditie Schier dat je vuurtje aan blijft

Expeditie Waterproef

Water is van levensbelang, dus maak jullie borst maar nat tijdens de waterproef

Expeditie Vlot proef

Om te kunnen overleven kunnen we tijdens onze Expeditie Schier een boot proef inzetten

contact

volg onze verhalen

uitdaging of ontspanning

Welke activiteiten kiezen jullie nog meer?

powerkiten-vliegeren

Powerkiten

Suppen

strand expeditie Schiermonnikoog

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events