geen wind, dwalen over de noorzee

zomerse dag, geen wind, met z’n allen op de
familie sup dwalen over de Noordzee

2caed0f0-8d8b-4285-8b82-355ec5da7071

suppen

het water in!

Suppen op de Noordzee bij Schiermonnikoog geeft het ultieme gevoel van vrijheid. Na de instructies pak je de SUP op en kun je zelfstandig peddelen. We gebruiken de SUP’s voor losse verhuur, maar het kan natuurlijk ook als combinatie-activiteit worden gebruikt. Reserveer dus een SUP voor als u op vakantie bent of als onderdeel van uw bedrijfsuitje. Het Suppen op de Noordzee is anders dan Suppen op een meertje of in de grachten. U krijgt bij ons te maken met stroming (eb en vloed), hogere golven en branding.

Lichte SUP’s: Voor lichtere personen of kinderen hebben we kleinere SUP’s. Deze zijn makkelijker te besturen en wendbaarder.

Inflatable SUP’s: Deze opblaasbare SUP’s worden standaard gebruikt

Familie SUP: Met het hele gezin of vrienden op één SUP? Dat kan. Deze SUP is 5 meter lang en 1,5 meter breed. Hier kunnen maximaal 6 volwassenen op.

HOGERE GOLVEN

Door de korte hogere golven van de Noordzee is het bij de start erg lastig om op je SUP te kunnen blijven staan. Daarom leren we je eerst balans te krijgen door op je knieën te peddelen. Daarna kun je pas gaan staan.

STROMING (EB EN VLOED)

Elke dag hebben we te maken met stroming. Om veilig het water op te kunnen met de SUP, zullen we uiteraard u hierover adviseren. We zullen je vertellen wat stroming doet en hoe hier mee om te gaan. Door het Nederlandse weer en de stroming, zal het niet altijd mogelijk zijn om te gaan suppen. Veiligheid gaat voor!

BRANDING

Naast het Suppen leren we u ook hoe het Suppen in de branding werkt. De branding maakt het spectaculair. Dit vereist wel wat oefening, maar als u de smaak te pakken heeft kunt u golfsurfen op een SUP.

contact

volg onze verhalen

uitdaging of ontspanning?

Welke activiteiten kiezen jullie nog meer?

powerkiten-vliegeren

Powerkiten

disc golf

strand expeditie Schiermonnikoog

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events