Door slik en water, durf jij dit aan?

Het mooiste natuurgebied te voet verkennen

zeehond

wadlopen

Wadlopen op Schiermonnikoog

Even “Wad lopen” of lopen over het Wad! Wadlopen op Schiermonnikoog! Twee keer dag komt en gaat onze Waddenzee. Wat bij eb overblijft is de bodem van de Waddenzee, wat bestaat uit zand en veel slik. In die zeebodem leven veel beestjes en schaaldiertjes die dan zichtbaar worden.

Is het laagwater dan kunnen we Wadlopen. Trek goede veterschoenen aan en worstel met het slik of wandel door de vaargeulen van Schiermonnikoog. Vanaf Schiermonnikoog lopen we over het Wad richting de vaargeul. Je kunt de veerboot bijna aantikken.

contact

volg onze verhalen

NOg meer leuks ...

Welke activiteiten kiezen jullie nog meer?

powerkiten-vliegeren

Powerkiten

disc golf

strand expeditie Schiermonnikoog

Speurtocht

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events