Kan jij de kracht
van de wind
aan?

van klein tot groot,
van jong tot oud, in weer en wind

Hype-035.jpg

powerkiten

voor iedereen

Leer vliegeren en Powerkiten!

Bijna iedereen heeft wel eens een dagje op het strand gevliegerd; voor wat meer actie bieden wij de activiteit Powerkiten aan. Powerkiten lijkt op vliegeren, alleen zit er een besturingssysteem op zodat u meer controle houdt over waar de vlieger heen gaat. Deze activiteit is geschikt voor zowel jonge avonturiers als voor de oudere waaghalzen. Powerkiten is meer dan alleen een uitje en een vlieger, het is een uitje met beleving.

Om u te laten kennismaken met de Kitesport, werken wij met een uitgebreid assortiment kites van het merk Peter Lynn. Met een voor u geschikte kite leert u alles over hoe u de kite kunt besturen en waar u de kracht van de wind kunt vinden.

Wilt u leren vliegeren of Powerkiten op Schiermonnikoog? Of anderszins actief zijn op Schiermonnikoog of op een van de andere Waddeneilanden? Dan is Powerkiten iets voor u! 

Tijd voor nog meer actie? Met de krachtige matrassen kunt u ervaren wat de wind écht doet met de kite! Durft u het aan?

Het Powerkiten bieden we op verschillende locaties aan op de Waddeneilanden en aan de wal. Daarnaast kunt u altijd overleggen over de mogelijkheden van een eigen locatie elders. Uiteraard kunnen we het powerkiten combineren met een andere activiteit.

contact

volg onze verhalen

uitdaging of ontspanning?

Welke activiteiten kiezen jullie nog meer?

disc golf

strand expeditie Schiermonnikoog

Wadlopen

Laatste Update!corona virus

Laatste Update!

Na lange tijd hebben we het vorige Corona Update bericht mogen verwijderen  en kunnen we laten weten dat de uitjes weer kunnen doorgaan! Het is voor ons veel te lang stil geweest en we kunnen niet wachten jullie weer te ondersteunen met een onvergetelijke dag samen te stellen.

Natuurlijk blijven de algemene regels van kracht en houdt ook Buitengewoon Events hier rekening mee. We gaan er vanuit dat onze klanten dit ook doen.

Dus willen jullie binnenkort met elkaar er even uit? Na maanden van misschien wel thuiswerken. Laat het ons weten en we helpen graag :)

info@buitengewoonevents.nl
085-4017081

Buitengewoon Events